KELLOHALLI

raikasta & maukasta ruokaa tuoreista raaka-aineista

Kellohallin lounas ma-pe 10.30-14 viikko 42


Maanantai 15.10.

Green currykanaa ja yrttiriisiä (M,G) 10,90 €

Green currytofua ja yrttiriisiä (vegan, G) 10,90 €Tiistai 16.10.

Lihapullia sipulikastikkeessa ja perunamuusia (L,G) 10,90 €

Soijarouhetta ja kasviksia tomaattikastikkeessa ja vegaanista perunamuusia (vegan) 10,90 €Keskiviikko 17.10.

Klassinen lasagne (L) 10,90 €

Vegelasagne (L) 10,90 €Torstai 18.10.

CARVER MARKET 12,50 €

Valitse kolmesta salaatista ja lisukkeesta haluamasi pohja annokselle. Tämän jälkeen saat lihanleikkaajalta, eli carverilta, haluamasi lihan (200g) tai kasvisvaihtoehdon. Annoksen voit viimeistellä mieluisella kastikkeella ja muilla täytteillä. Unohtamatta Kellohallin keittiön omaa tuoretta leipää.  Santsiliha 5 € / 200g Lihanleikkaajalta: Paahtopaisti ja kermainen pippurikastike / Rosmariini-maissikana / Täytetyt bataatit ja vegedippi Salaatit: Kolmen linssin salaatti / Kreikkalainen salaatti / Yrttinen peruna-juuressalaatti Kastikkeet: Hernetahna / Tapenade/ Appelsiini-kookosjogurttiPerjantai 19.10.

STREET FOOD FRIDAY! 12,50 €

ESPANJA!

Espanja is the place to be on Street food Friday! Espanjalaiset ovat vahvasti sitä mieltä, että lounas, eli almuerzo, on päivän pääateria ja jokaisen aterian yhteydessä nautitaan aina viiniä! Espanjalaiset uskovat asioiden hoitamiseen sillä periaatteella, että jos jokin voidaan jättää huomiseksi niin se myös jätetään. No mutta teidän oikeus päästä nauttimaan espanjalaisia herkkuja ei ole niitä asioita, joten Bienvenido meille oman aikataulunne mukaan, sillä espanjalaisittain, me emme odoteta kenenkään olevan täsmällisesti ajoissa, kunhan tulette ennen kahta!


STADIN SVENGAAVIN JA TUNNELMALLISIN LOUNAS

Kellohallin tuoreista raaka-aineista tehty lounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 10:30-14.

Kellohalli Keittiömestari

Valittavana on mutkattoman maukas buffet kiireisimmille sekä päivittäin vaihtuva vegaaninen vaihtoehto.


Raikas ja kiitetty salaattipöytä sisältyy kaikkiin lounaisiin, kuten myös aamuisin itse leipomamme leipä sekä kuppi Helsingin kahvipaahtimon kahvia. 
Iltaisin Kellohalli palvelee tapahtumatilana. Toteutamme erilaisia ruokakokonaisuuksia cocktail-palatarjoilusta istuviin illallisiin ja grillibileisiin. Pyydä tarjousta niin räätälöidään teille sopiva illanvietto!Kellohallin raikas salaattilounas

Kellohallin A la Carte Pihvi

Kellohallin Lounas Salaatti

tervetuloa nauttimaan