KELLOHALLI

historiallinen teurastamo on syntynyt uudelleen - tapahtumia, sykettä ja elämyksiä.

tapahtuu nyt: Teurastamon syksy on täynnä tapahtumia ja hyvää meininkiä!

Tule nauttimaan raikkaasta, käsin tehdystä lounaasta tai herkuttelemaan aurinkoterassin antimilla. 
3.11.2017
Teurastamon Halloween

Teurastamo tuo karnevaalitunnelmaa pimeään syksyyn muuttumalla Halloween-viikonloppuna todelliseksi mystiikan ja kauhun tyyssijaksi. 


Alueen eri paikat tarjoavat Halloween-kansalle täyslaidallisen selkäpiitä karmivaa, mutta oudolla tavalla kiehtovaa viihdettä. On sisältöä niin kauhun Hard Core faneille kuin leppeämmän ja romanttisemman halloweenin ystäville.

Kellohallilla muun muassa Zombie Runway, Recovery Laboratory, Ennustajan Kabinetti sekä Halloween Disco.
Lisää tietoa tapahtumasta täältä.
Teurastamo logo

HELSINGIN KAUPUNGIN TEURASTAMO

Teurastamon alue heräsi eloon vuonna 2012 osana Helsingin designpääkaupungin tunnustusta. Alueena se on alati mukautuva ja muuttuva, kuitenkin kunnioittaen vuonna 1933 rakennetun Teurastamon perintöä tiiliseinineen ja tehdashalleineen.
Teurastamon ja Tukkutorin rinnakkaiselo tuo kaikkien kaupunkilaisten ulottuville tuoreimmat raaka-aineet suoraan toimittajilta ja sen piha toimii ympäristönä ulkotapahtumille ympäri vuoden.

Kellohalli toimii osana ravintoloitsijoiden, kahvilayrittäjien ja jäätelöyrittäjien porukkaa, jotka valittiin tuomaan alueelle uutta kaupunkilaista henkeä. Tukkutori ja siellä sijaitseva Teurastamo ovat historiallinen osa Kalasataman kasvavaa aluetta ja sijaitsee liikenteen silmukohdassa, Kalasataman metroaseman vieressä.

OLETKO JÄRJESTÄMÄSSÄ TAPAHTUMAA?


Kellohallista löytyy vuosikaupalla monipuolista tapahtumaosaamista, innovatiivisia ideoita ja ahkeria toteuttajia. Autamme mielellämme erilaisten tapahtumien ja yksityistilaisuuksien suunnittelussa. Ota rohkeasti yhteyttä! 


Pyydä tarjous Tutustu Kellohalliin