KELLOHALLI

historiallinen teurastamo on syntynyt uudelleen - tapahtumia, sykettä ja elämyksiä.

tapahtuu nyt: Teurastamon syksy on täynnä tapahtumia ja hyvää meininkiä!

Tule nauttimaan raikkaasta, käsin tehdystä lounaasta tai herkuttelemaan aurinkoterassin antimilla. 
23.9.
Bake gluten free the French way
Chocolate & Quinoa -blogin Vanessa Leskinen opastaa la 23.9. Flavour Studiolla järjestettävällä kurssilla gluteenittoman leivonnan saloihin. 
Englanniksi pidettävällä kurssilla valmistetaan 4 tunnin aikana niin suolaisia kuin makeitakin gluteenittomia herkkuja. 

Kurssille voi ilmoittautua täällä!
14.10. - 15.10.
Teurastamon polkupyörätori

Tule ostamaan ja myymään polkupyöriä ja polkupyörän osia Teurastamon pihalle levittyvälle polkupyörätorille!

Myyntipaikkoja ei tarvitse eikä voi varata ennakkoon, joten tule vain paikan päälle ja pystytä oma myyntipisteesi ja ala tekemään kauppaa.

Ohjelmassa myös retkipyörätapaaminen! Lastaa retkikamppeesi mukaan ja tule vertailemaan kokemuksiasi ja juttelemaan niin kokeneempien kuin kokemattomimpienkin pyöräretklyharrastajien kanssa. Joku saatta jopa jäädä telttailemaan Teurastamon pihalle?


25.9. - 1.10.
DOME OF VISIONS – LÄHIÖFEST 2017 HUB

Lähiöfest2017-tapahtuman keskus-hub on varta vasten festivaalille rakennettava paviljonki, joka tulee Teurastamon keskelle!

Pavijonki on avoin ideoiden ja ihmisten kohtauspaikka, jossa luodaan yhdessä erityisesti kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja kaupunkeihin. Viikon aikana MiniDomeen tuovat ohjelmaa NCC Suomi lisäksi mm. Sitra ja Aalto University , jonka arkkitehtuurikurssin opiskelijatyöt Lähi(ö)toreista ovat esillä koko viikon.
Teurastamo logo

HELSINGIN KAUPUNGIN TEURASTAMO

Teurastamon alue heräsi eloon vuonna 2012 osana Helsingin designpääkaupungin tunnustusta. Alueena se on alati mukautuva ja muuttuva, kuitenkin kunnioittaen vuonna 1933 rakennetun Teurastamon perintöä tiiliseinineen ja tehdashalleineen.
Teurastamon ja Tukkutorin rinnakkaiselo tuo kaikkien kaupunkilaisten ulottuville tuoreimmat raaka-aineet suoraan toimittajilta ja sen piha toimii ympäristönä ulkotapahtumille ympäri vuoden.

Kellohalli toimii osana ravintoloitsijoiden, kahvilayrittäjien ja jäätelöyrittäjien porukkaa, jotka valittiin tuomaan alueelle uutta kaupunkilaista henkeä. Tukkutori ja siellä sijaitseva Teurastamo ovat historiallinen osa Kalasataman kasvavaa aluetta ja sijaitsee liikenteen silmukohdassa, Kalasataman metroaseman vieressä.

OLETKO JÄRJESTÄMÄSSÄ TAPAHTUMAA?


Kellohallista löytyy vuosikaupalla monipuolista tapahtumaosaamista, innovatiivisia ideoita ja ahkeria toteuttajia. Autamme mielellämme erilaisten tapahtumien ja yksityistilaisuuksien suunnittelussa. Ota rohkeasti yhteyttä! 


Pyydä tarjous Tutustu Kellohalliin