KELLOHALLI

historiallinen teurastamo on syntynyt uudelleen - tapahtumia, sykettä ja elämyksiä.

tapahtuu nyt: Teurastamon kevät on täynnä tapahtumia!

Tule nauttimaan raikkaasta, käsin tehdystä lounaasta tai viihtymään Helsingin kaupunkikulttuurin keitaalle. 
1.5.2018
Hilpeä Wappubrunssi
Kellohallin Wappubrunssi on hilpeä, rouhea ja maukas tapa viettää vappua ystävien ja perheen seurassa!

Wappubrunssilla on kaksi kattausta:
klo 11-13.30 ja klo 14-16.30

Brunssipöytämme notkuvat herkuista, kun katamme vapun klassikot ja Teurastamon parhaat herkut juuri sinua varten. Luvassa on muun muassa Skågen-baari, Dagen Efter -tuorepöytä, lämpimät ja maukkaat klassikot sekä ihana Wohvelibaari. Tsekkaa tarkempi menu ja varmista paikkasi varaamalla pöytäsi täältä.

Teurastamo logo

HELSINGIN KAUPUNGIN TEURASTAMO

Teurastamon alue heräsi eloon vuonna 2012 osana Helsingin designpääkaupungin tunnustusta. Alueena se on alati mukautuva ja muuttuva, kuitenkin kunnioittaen vuonna 1933 rakennetun Teurastamon perintöä tiiliseinineen ja tehdashalleineen.
Teurastamon ja Tukkutorin rinnakkaiselo tuo kaikkien kaupunkilaisten ulottuville tuoreimmat raaka-aineet suoraan toimittajilta ja sen piha toimii ympäristönä ulkotapahtumille ympäri vuoden.

Kellohalli toimii osana ravintoloitsijoiden, kahvilayrittäjien ja jäätelöyrittäjien porukkaa, jotka valittiin tuomaan alueelle uutta kaupunkilaista henkeä. Tukkutori ja siellä sijaitseva Teurastamo ovat historiallinen osa Kalasataman kasvavaa aluetta ja sijaitsee liikenteen silmukohdassa, Kalasataman metroaseman vieressä.

OLETKO JÄRJESTÄMÄSSÄ TAPAHTUMAA?


Kellohallista löytyy vuosikaupalla monipuolista tapahtumaosaamista, innovatiivisia ideoita ja ahkeria toteuttajia. Autamme mielellämme erilaisten tapahtumien ja yksityistilaisuuksien suunnittelussa. Ota rohkeasti yhteyttä! 


Pyydä tarjous Tutustu Kellohalliin