KELLOHALLI

historiallinen teurastamo on syntynyt uudelleen - tapahtumia, sykettä ja elämyksiä.

tapahtuu nyt: Teurastamon kesän tapahtumat ja terassikausi pyörähtävät käyntiin

Tule nauttimaan raikkaasta, käsin tehdystä lounaasta tai herkuttelemaan aurinkoterassin antimilla - läpi kesän. 


Teurastamon tapahtumia heinäkuussa:

7.7. Teurastamon pihakeikat w/ Kauko Röyhkä Trio, Einari Stylman
Teurastamon pihalavalla aivan Kellohallin vieressä soi livemusa aina kesäperjantaisin. 

12.7. Poetry Slam
Helsinki Poetry Connection -kollektiivin perustaja Harri Hertell kutsuu yhdessä Teurastamon kanssa kaikki runopäät mukaan leppoisaan ja leikkimieliseen runokisailuun Teurastamon pihalle kesän ensimmäisiin ulkoilmaslameihin!

14.7. Teurastamon pihakeikat w/ Hermanni Turkki
Teurastamon pihalavalla aivan Kellohallin vieressä soi livemusa aina kesäperjantaisin.

15.7. Avantgarden at Teurastamo
Teurastamon tunnelmallisen kesäpihan valtaava Avantgarden on yhdistelmä nykysirkusta, spoken wordia, elektronista musiikkia sekä kehon ja mielen hyvinvointia. 


20.7. Teurasjamit / Torstain designmarket

Teurasjamien kolmas tuleminen pitää sisällään Saimaan päräyttävän livekeikan lisäksi designmarketin, jossa nähdään kotimaisia luovan alan tekijöiden luomuksia.

21.7. Teurastamon pihakeikat w/ Svart Night Out
Svart Music järjestää yhdessä Teurastamon kanssa illan, jonka aikana Teurastamolla nähdään ysärisurinan ystäville tuttu slacker-yhtye Ghost World sekä Kallion oma post-punk -nelikko Rue Morgue.

22.7. Teurastamo Jazz
Tunnelmalliselle kesäpihalla järjestettävä urbaani jazz-festari kutsuu kaupunkilaiset ja matkailijat karvoihin katsomatta jammailemaan ja tunnelmoimaan monipuolisen jazz-kattauksen äärelle!

28.7. Teurastamon pihakeikat w/ Yakuzi Paton sekä Muuan mies
Teurastamon pihalavalla aivan Kellohallin vieressä soi livemusa aina kesäperjantaisin.Teurastamo logo

HELSINGIN KAUPUNGIN TEURASTAMO

Teurastamon alue heräsi eloon vuonna 2012 osana Helsingin designpääkaupungin tunnustusta. Alueena se on alati mukautuva ja muuttuva, kuitenkin kunnioittaen vuonna 1933 rakennetun Teurastamon perintöä tiiliseinineen ja tehdashalleineen.
Teurastamon ja Tukkutorin rinnakkaiselo tuo kaikkien kaupunkilaisten ulottuville tuoreimmat raaka-aineet suoraan toimittajilta ja sen piha toimii ympäristönä ulkotapahtumille ympäri vuoden.

Kellohalli toimii osana ravintoloitsijoiden, kahvilayrittäjien ja jäätelöyrittäjien porukkaa, jotka valittiin tuomaan alueelle uutta kaupunkilaista henkeä. Tukkutori ja siellä sijaitseva Teurastamo ovat historiallinen osa Kalasataman kasvavaa aluetta ja sijaitsee liikenteen silmukohdassa, Kalasataman metroaseman vieressä.

OLETKO JÄRJESTÄMÄSSÄ TAPAHTUMAA?


Kellohallista löytyy vuosikaupalla monipuolista tapahtumaosaamista, innovatiivisia ideoita ja ahkeria toteuttajia. Autamme mielellämme erilaisten tapahtumien ja yksityistilaisuuksien suunnittelussa. Ota rohkeasti yhteyttä! 


Pyydä tarjous Tutustu Kellohalliin