Kellohallin oma keittiö – yksi Suomen suurimmista avokeittiöstä – tarjoaa niin ravitsevat lounaat kuin elämykselliset illalliset.
Tarjoilut elävät tapahtuman mukaan: cocktailpaloista istuviin illallisiin, street food -herkkuihin ja rentoihin grillibileisiin.
Keittiössämme käytetään Teurastamon ja Tukkutorin lähituottajien raaka-aineita – tuoretta lihaa, kalaa, leipää ja kahvia aivan naapurista.
Jokainen menu suunnitellaan sesongin ja asiakkaan toiveiden mukaan, ja erikoisruokavaliot huomioidaan aina huolella ja maukkaasti.
Kellohallin baarista löytyy valikoima oluita, viinejä ja cocktaileja sekä Teurastamon oman tislaamon tuotteita.
Myös alkoholittomat vaihtoehdot on mietitty tarkoin – jotta jokainen vieras löytää juoman, joka sopii hetkeen ja makuun.





Kellohalli palvelee lounaalla
maanantaista perjantaihin klo 11-14
Pöytävaraus lounaalle (min. 10 hlö)
Yksityistilaisuudet ja tapahtumat
Myyntipalvelu arkisin klo 10-15
+358 40 021 9921
Muut yhteydenotot:
Työpajankatu 2 rakennus 1 e
00580 Helsinki